Voor de liefhebber van supersnelle koolhydraten.
De zomerstop is hier en Max maakt van zijn welverdiende rust gebruik om eens flink het zwembad in te plonsen (Facebook video). De Max-hype gaat intussen op volle toeren door en heeft nu ook culinair Nederland bereikt. En dan bedoelen we niet de snackbar bij jou op de hoek maar een restaurant dat sinds 2006 een heuse Michelin-ster voert aan haar klanten.
Voor chef-kok Rutger van der Weel van Restaurant Katseveer heeft Max namelijk als inspiratie gediend voor een nieuw toetje. Ricciardo vist dus achter het net, hij meldde namelijk ‘I’ll eat Max for breakfast’. Het nagerecht heeft de naam ‘Max33’ gekregen en staat sinds deze week op de menukaart van het restaurant. Van der Weel zegt hierover tegen Omroep Zeeland:
“Nog nooit was een Nederlander zo succesvol in de Formule 1. Na de zege van Verstappen in de Grand Prix van Spanje heb ik dit gerecht bedacht.”
Je moet wel houden van zoetigheid, want in het dessert is een beetje Redbull verwerkt. Tevens zijn de rood-witte curbstones van het circuit nagebootst.
De keukenmeester geeft aan dat hij zich verbonden voelt met Max, omdat in de keuken ook vaak een hoge handelingssnelheid vereist is.
In de keuken is het soms net een Formule 1-race. Iedere seconde telt.
Max’ managers weten al af van het dessert en hebben het misschien zelfs al gulzig verorberd. Max is echter zelf nog niet afgereisd naar Zeeland, hij dobbert liever nog even rond op zijn vakantieadres.
zwannes zegt
Die zal Nico wel lusten
amgloverr zegt
@zwannes: hahaha goeie
str8six zegt
@zwannes: hij zal zich er alleen in verslikken.
patrick zegt
Max lust hem Rauw ! @zwannes:
lucas23 zegt
Heb m naar het podium zien rijden op hockenheim, topper!
stfu zegt
@lucas23: nou nou…! Ik ook, via livestream.
dunhozzie zegt
@stfu: eigen zou je nicknaam achter je commentaar moeten komen ;-)
Dutchdriftking zegt
Tja, iedereen pikt een graantje mee.
MrSkyline zegt
“Tevens zijn de rood-witte curbstones van het circuit nagebootst.”
Die curbstones zijn in spanje toch echt rood-geel.
Rob zegt
Right, je moet wat voor de publiciteit…..
Kan me niet voorstellen dat ook maar één gast zit te wachten op de “Max33″… Of zijn gasten moeten allemaal fervent petjesdragers zijn…..
jaccovdzaag zegt
Tja. Beginnen er steeds meer te worden..